Adm1n

23/05/2023

ZHVILLOHET FUSHATA INFORMUESE DHE NDËRGJEGJËSUESE NË SHKOLLËN E MESME “ALEKS BUDA”

Instituti Shqiptar për Çështjet Publike – AIPA, në kuadër të projektit “Për një Mjedis dhe Zhvillim të qëndrueshëm: Mendo SAFE – Organizo SAFE – Vepro SAFE”, […]
10/05/2023

ZHVILLOHET FUSHATA INFORMUESE DHE NDËRGJEGJËSUESE NË SHKOLLËN E MESME “HERMANN GMEINER”

Instituti Shqiptar për Çështjet Publike – AIPA, në kuadër të projektit “Për një Mjedis dhe Zhvillim të qëndrueshëm: Mendo SAFE – Organizo SAFE – Vepro SAFE”, […]
22/04/2023

ZHVILLOHET FUSHATA INFORMUESE DHE NDËRGJEGJËSUESE NË SHKOLLËN E MESME “BESNIK SYKJA” DHE “GJERGJ CANCO”

Instituti Shqiptar për Çështjet Publike – AIPA, në kuadër të projektit “Për një Mjedis dhe Zhvillim të qëndrueshëm: Mendo SAFE – Organizo SAFE – Vepro SAFE”, […]
14/04/2023

ZHVILLOHET KONFERENCA MBI EMERGJENCAT CIVILE

Instituti Shqiptar për Çështjet Publike – AIPA, në kuadër të projektit “Për një Mjedis dhe Zhvillim të qëndrueshëm: Mendo SAFE – Organizo SAFE – Vepro SAFE”, […]
08/02/2023

For a Sustainable Development and Environment: Think SAFE – Organize SAFE – Act SAFE

“For a Sustainable Development and Environment: Think SAFE – Organize SAFE – Act SAFE„ Efficient and effective recognition, harmonization and addressing of all current and future […]
20/10/2021

Leaving the Past Behind: Building Resilience to violent extremism through support and education

Capacity Building – Linking RFTFs and their family members to Vocational Education Training to receive skills identified in a baseline analysis of needs Activities for developing […]
16/09/2021

KONFERENCË SHKENCORE

Në datën 30 shtator 2021 në mjediset e Akademisë së Forcave të Armatosura u zhvillua konferenca e përbashkët shkencore “Bashkërendimi civil-ushtarak në fushën akademike: sfidë e […]